FavoritTrade
Brikett, Tűzifa és Tüzeléstechnikai eszközök kereskedése
Favorit Trade Kft.
4400 Nyíregyháza, Inczédy sor 20-22.
+3642 212 800 | +3630 983 5586

Gyertyán és kőris vásár! Amíg a készlet tart!

Tisztelt ügyfeleinket tájlékoztatjuk arról, hogy idén a már jól megszokott magas minőségű hasított bükk mellett a gyertán és kőris is bekerült időszakos kínálatunkba. Megvásárolható telephelyünkön, amíg a készlet tart!

Cégünk bükk, tölgy aprított fát kínál erre a szezonra, első sorban kalodás kiszerelésben. A bükk és tölgy tüzifát Romániából, pontosabban Erdélyből szerezzük be, a gyertyán hazai erdőgazdaságokból, a kőris Ukrajnából származika, a Román , Ukrán és Magyar törvények maradéktalan betartásával. Most két kamion gyertyán és kőris érkezett telephelyünkre, ahol kiválaszthatja az Önnek tetsző kalodát, amíg a készlet tart!

Önök eddig megszokták a bükk és a tölgy remek minőségét, így joggal merül fel a kérdés: most mégis melyiket válasszam? Melyek a legjobb tűzifák?

A válasz egyszerű: A keményfák számítanak minőségi tűzifának.

Minél szárazabb a fa, annál nagyobb a fűtőértéke, de ezt az értéket még jobban befolyásolja a fa fajtája.

Néhány jellemző fafaj fűtőértéke (száraz fára értendő):

  • Csertölgy 16.8 MJ/kg

  • Gyertyán 15.8 MJ/kg

  • Bükk 15.62 MJ/kg

  • Kőris 15,50 MJ/kg

  • Tölgy 15.10 MJ/kg

  • Akác 14.9 MJ/kg

Próbálja ki Ön is új, időszakos termékeinket, melyeket bevezetőáron 28.500- ft/1erdei köbméter áron ajánlunk figyelmébe. 

A GYERTYÁN Magas fűtőértékű fafaj, érdemes nyáron bekészíteni, hogy legyen elég ideje kiszáradni. Fülledésre érzékeny, ezért fontos felhasogatni, ami ennél a fafajnál nem túl könnyű! Kicsi a kéregszázaléka. Közkedvelt tüzelő.

A KŐRIS a legjobban égő fafajták egyike, úgy a láng, mint hő szempontjából. Ha szükséges frissen kivágva is használható tüzelőfaként.

 


FavoritTrade
Brikett, Tűzifa és Tüzeléstechnikai eszközök kereskedése

Favorit Trade Kft. 2016

MSBT design