FavoritTrade
Bio Tüzelőanyagok, és Tüzeléstechnikai eszközök kereskedése
Favorit Trade Kft.
1148 Budapest, Mogyoródi út 69. I/6.
+36 42 410 628

Új termékünk a bio tisztított, szárított meggymag

A meggymag párnát már dédanyáink is használták hideg vagy meleg borogatásra, ugyanis a meggymag hőtartó képessége meglehetősen jó. A meggymaggal töltött melegítő párna rendkívül sokoldalúan felhasználható, például: kismamáknak a várandósság és a szoptatás ideje alatt, a szülőszobán; kisbabáknak; gyermekeknek; tini lányoknak; nőknek; férfiaknak; kortól, nemtől függetlenül meleg szívvel ajánljuk.

Kiválóan alkalmas melegítőpárnaként hasfájásra, menstruációs fájdalmakra, felfázásos megbetegedésekre, mivel a meggymag serkentik a vérkeringést, ezáltal kiváló fájdalomcsillapító, izomlazító, és feszültségoldó hatása van. Enyhíti az arc- és homloküreg gyulladás tüneteit, és kiválóan alkalmas a fülgyulladás enyhítésére is. Lábmelegítő, ágymelegítő, babakocsi melegítő… sokáig tartja a hőt.

Hűtőpárnaként ficam, rándulás vagy sport sérülés esetén enyhülést hoz, de égés, forrázás vagy kánikula alatt a nagy hőség idején kíméletesen hűt, de alkalmas bőrirritációk (mint pl szúnyog csípés) által okozott viszketés enyhítésére is.

Párnaként elősegíti a a has, hát, derék, nyak, váll, és a lábizmok görcseinek oldását. Masszírozópárnának használva a magvak elősegítik a jobb vérellátást, hiszen gyöngy alakjuk miatt a magvak igazodnak a test formájához.

A meggymag párna ereje napenergiával frissíthető, természetes alapanyagának köszönhetően nem okoz bőrirritációt. A párna huzat nélkül kézzel vagy mosógépben kímélő programmal öblíthető, a száradási ideje 2-3 nap, legalább 1-2 összerázással. Minőségét száraz, hűvös helyen tárolva őrzi meg.

 

Termék leírás: 

A párna tölteléke különleges technológiával tisztított, természetes ökológiai magvak. A huzata pamut.

 FavoritTrade
Bio Tüzelőanyagok, és Tüzeléstechnikai eszközök kereskedése

Favorit Trade Kft. 2016

MSBT design