FavoritTrade
Bio Tüzelőanyagok, és Tüzeléstechnikai eszközök kereskedése
Favorit Trade Kft.
1148 Budapest, Mogyoródi út 69. I/6.
+36 42 410 628
ajánlatkérés

Ajánlatkérés
Minden mező kitöltése kötelező!Kérjük adja meg az ellenőrző kódot:Favorit Meggymagpárnák

A meggymag párnát már dédanyáink is használták hideg vagy meleg borogatásra, ugyanis a meggymag hőtartó képessége meglehetősen jó. A meggymaggal töltött melegítő párna rendkívül sokoldalúan felhasználható, például: kismamáknak a várandósság és a szoptatás ideje alatt, a szülőszobán; kisbabáknak; gyermekeknek; tini lányoknak; nőknek; férfiaknak; kortól, nemtől függetlenül meleg szívvel ajánljuk.

Használati útmutató:

Melegítési javaslat: sütőben alufóliába tekerve (100˚C -on 15-20 perc) vagy mikróban (max. 600W, 0,5 perc).

Hűtési javaslat: hűtőben vagy fagyasztóban, műanyag zacskóban.

Tisztítása:

Kézzel, gépben egy kíméletes programon egyaránt tisztítható, de akár ecetes vízben is öblíthető, illetve kifőzve fertőtleníthető. Ami nagyon fontos, hogy mosás után egyből meg kell szárítani a magokat akár napra vagy radiátorra téve. Lényeges, hogy hagyjunk megfelelő időt a magok száradásának, ami legalább 2-3 napig is eltarthat. Tárolása száraz, hűvös helyen történjen.

Fontos!!!

A javasolt szárítási tanácsokat betartva, valamint a kis töltősúlynak köszönhetően nem penészedik be. Mikróban történő melegítést követően, természetes folyamatként a textílián páracseppek jelenhetnek meg; sütőben, a hosszabb melegítési idő el is párologtatja, ott nem jelentkezik. 

Hőmérsékletét ellenőrizni kell, mielőtt a kiszemelt testrészre helyeznénk!

Sérült huzatú magpárnát ne használjunk babáknál, kisgyermekeknél, a magok lenyelésének veszélye miatt.

Kiválóan alkalmas melegítőpárnaként hasfájásra, menstruációs fájdalmakra, felfázásos megbetegedésekre, mivel a meggymag serkentik a vérkeringést, ezáltal kiváló fájdalomcsillapító, izomlazító, és feszültségoldó hatása van. Enyhíti az arc- és homloküreg gyulladás tüneteit, és kiválóan alkalmas a fülgyulladás enyhítésére is. Lábmelegítő, ágymelegítő, babakocsi melegítő… sokáig tartja a hőt.

Hűtőpárnaként ficam, rándulás vagy sport sérülés esetén enyhülést hoz, de égés, forrázás vagy kánikula alatt a nagy hőség idején kíméletesen hűt, de alkalmas bőrirritációk (mint pl szúnyog csípés) által okozott viszketés enyhítésére is.

Párnaként elősegíti a a has, hát, derék, nyak, váll, és a lábizmok görcseinek oldását. Masszírozópárnának használva a magvak elősegítik a jobb vérellátást, hiszen gyöngy alakjuk miatt a magvak igazodnak a test formájához.

A meggymag párna ereje napenergiával frissíthető, természetes alapanyagának köszönhetően nem okoz bőrirritációt. A párna huzat nélkül kézzel vagy mosógépben kímélő programmal öblíthető, a száradási ideje 2-3 nap, legalább 1-2 összerázással, levegős helyen. Minőségét száraz, hűvös helyen tárolva őrzi meg.

Termék további képei:


FavoritTrade
Bio Tüzelőanyagok, és Tüzeléstechnikai eszközök kereskedése

Favorit Trade Kft. 2016

MSBT design