FavoritTrade
Bio Tüzelőanyagok, és Tüzeléstechnikai eszközök kereskedése
Favorit Trade Kft.
1148 Budapest, Mogyoródi út 69. I/6.
+36 42 410 628
ajánlatkérés

Ajánlatkérés
Minden mező kitöltése kötelező!Kérjük adja meg az ellenőrző kódot:Égőfejek

A korszerűen optimalizált fűtési rendszerrel jelentős, akár 70%-os fűtési megtakarítás is elérhető. Az új generációs pellet égőfejek, szinte bármilyen biomassza alapanyagából (fafeldolgozó ipar hulladékai, energia növények, mezőgazdasági növények) előállított pelletek elégetésére alkalmas. A legtöbb típus teljesítményszabályzású, vagyis az egyedi igényeknek megfelelő teljesítményt biztosítja. Léteznek olyan rendszerek, melyek időjárásfüggő szabályzással és vezérléssel vannak kialakítva.

A pellett égőfejek működése

A pellet égőfejek hasonlóak a hagyományos gázégőkhöz, azzal az eltéréssel, hogy a fűtőanyag környezetbarát pellet. A fűtési rendszer vezérlése egy csiga segítségével automatikusan meghatározott mennyiségű pelletet juttat az égőfejbe, melyet egy elektromos fűtőszál gyújt be. A vezérlés ezt követően biztosítja a kívánt hőigényt, és a megfelelő pelletmennyiség adagolását. Amennyiben elértük a kívánt hőmérsékletet, a vezérlés nem juttat több pelletet a rendszerbe, az égőfej tisztításra kerül, és a kazán leáll.

Előnyei:

  • Energiakímélő
  • Környezetbarát
  • Kényelmes
  • Okostelefonnal is szabályozható/beállítható
  • A pellettartálynak nem fontos ugyanabban a helyiségben lennie ahol a kazán található
  • Ha a ház méretéhez képest optimális méretű a tartály, akkor egy fűtési szezonban csak egyszer kell feltölteni

Környezettudatosság

A pelletkazánok rendelkeznek a legkifinomultabb levegőszabályzó elektronikával, éppen ezért károsanyag-kibocsátásuk messze a legalacsonyabb. (1 t pellet = max 800g hamu)

Termék további képei:


FavoritTrade
Bio Tüzelőanyagok, és Tüzeléstechnikai eszközök kereskedése

Favorit Trade Kft. 2016

MSBT design